IPodin synkronointi ilman muita kappaleita

iTunes parantaa Applen mediaohjelmistoa monella tavalla. Sitä käytetään pääasiassa tietokoneen tai Macin äänen ja videon sisällön hallintaan. Jos synkronoit iPodin iTunesin kanssa, iPodin koko musiikki korvataan käytössä olevalla tietokoneella saatavalla musiikilla. Tämä on erityisen ongelmallista, jos haluat käyttää useita tietokoneita iPodin synkronointiin.

Jos haluat lopettaa tämän tapahtumasta, tämä FAQ auttaa.

Vältä musiikin poistamista iPodin synkronoinnin aikana

Kun liität iPodin tietokoneeseen, napsauta iPod-kuvaketta ja valitse sitten Manuaalinen musiikin hallinta .

Luo sitten soittolista lisäämällä kaikki kappaleet, jotka haluat laittaa iPodiin. Valitse sitten iPod-kuvakkeen alla Musiikki . Valitse Autofill from section -kohdasta luomasi soittolista ja napsauta Autofill .

Uudet kappaleet lisätään poistamatta niitä, jotka ovat jo iPodissa.

Kuva: © SVIATLANA SHEINA - Shutterstock.com

Edellinen Artikkeli Seuraava Artikkeli

Top Vinkkejä